Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti produse adaugate in cos

0

Rod-Pod

Articole 1 pina la 10 din 15 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Tabel  Lista 

 1. Baracuda - Rod Pod nr.5 - 4 posturi

  Baracuda - Rod Pod nr.5 - 4 posturi

  Rod pod din aluminiu, foarte robust, usor de manevrat si foarte stabil pentru 4 lansete crap. Este dotat cu 3 picioare telescopice dispuse central si ajustabile pe inaltime. Avand si posibilitatea extinderii pe lungime pana la 120cm, rod pod-ul Baracuda #5 poate sustine fara probleme si lansete de 3.90m, mentinandu-si perfect stabilitatea. Modelul acesta este prevazut cu sistem de blocare si are posibiliatea reglarii la 45 grade in plan vertical si o greutate de doar 3.25kg. In pretul produsului veti primi husa de transport si suporti de tip U pentru buzz-barul posterior.

  Vezi mai mult
  340,00 RON

  Stoc epuizat

 2. Baracuda - Rod Pod nr.8 - 4 posturi

  Baracuda - Rod Pod nr.8 - 4 posturi

  Acest model de rod pod este un concept nou al firmei Baracuda, prevazut cu 4 picioare reglabile montate central in forma piramidala, plus alte 4 picioare ajustabile montate pe bara centrala ce au rolul de a conferi o stabilitate ridicata ansamblului. Rod podul Baracuda #8 este construit pe un cadru de aluminiu extrem de rezistent, este prevazut cu buzz-bari cu 4 posturi (distanta de 20cm intre posturi) si poate fi extins pana la o lungime de 128cm, putand astfel sustine si lansete de crap de 3.90m. Este un rod pod usor, ce cantareste doar 3.5kg si cu o lungime de transport de doar 77cm.

  Vezi mai mult
  400,00 RON

  Stoc epuizat

 3. Baracuda - Rod Pod nr.9 - 4 posturi

  Baracuda - Rod Pod nr.9 - 4 posturi

  Rodpod-ul 9 Baracuda este un produs foarte robust din aluminiu pentru 4 lansete de crap, cu posibilitate de alungire: de la 85 la 137cm. Rodpodul este prevazut cu 3 picioare telescopice ajustabile de la 42 la 70cm, montate piramidal pe centrul ansamblului și alte 4 picioare auxiliare montate pe bara centrală, 2 mici ajustabile de la 28 la 40cm și 2 mari, ajustabile de la 74 la 135cm, ce au rolul de a conferi pe spate o stabilitate crescută ansamblului. Distanța dintre 2 suporți consecutivi (două posturi) este de 20cm. Produsul se livreaza cu geanta de transport.

  Vezi mai mult
  575,00 RON
 4. Carp Pro - Flexi Rod Pod 4 posturi

  Carp Pro - Flexi Rod Pod 4 posturi

  Rod-pod pentru 4 posturi (lansete) confectionat din aluminiu vopsit electrostatic. Model dotat cu patru picioare telescopice, astfel fiind stabil si ajustabil pentru orice situatie in care trebuie sa pescuiti. Se livreaza impreuna cu o husa eleganta

  Lungime Buzzbar: 60cm Nr. posturi: 4 Greutate: 2.8kg Lungime: 70cm Lungimea maxima extinsa: 115cm Inaltime: 63cm> Inaltimea maxima: 95cm Vezi mai mult
  255,00 RON
 5. Carp Pro - Rod Pod 40cm legs

  Carp Pro - Rod Pod 40cm legs

  Rod pod-ul are un design clasic dispune de 3 posturi si este dedicat pescarului modern de crap. Lungimea rod pod-ului este ajustabila, iar picioarele se pot aseza in trei pozitii in functie de natura terenului. Vine insotit cu geanta pentru transport.

  Vezi mai mult
  185,00 RON

  Stoc epuizat

 6. Carp Pro - Rod Pod 6105 - 3 posturi

  Carp Pro - Rod Pod 6105 - 3 posturi

  Rod-pod pentru 3 posturi (lansete) confectionat din aluminiu vopsit electrostatic. Stabil si ajustabil pentru orice situatie in care trebuie sa pescuiti. Folosind picioarele standard puteti sa pescuiti in conditii normale, dar daca situatia o impune si doriti sa pescuiti in conditii extreme sau pe rauri puteti schimba picioarele din fata si sa inaltati rod-pod-ul cat este necesar. Setul contine picioarele normale si cele extra-long (lungi) precum si geanta pentru pastrare si transport.

  Lungime Buzzbar: 63cm Nr. posturi: 3 Greutate: 2.8kg Lungime: 70cm Lungimea maxima extinsa: 100cm Inaltime: 63cm Inaltimea maxima: 100cm Vezi mai mult
  205,00 RON

  Stoc epuizat

 7. Carp Pro - Rod Pod Carbon Camou Mesh 3 posturi

  Carp Pro - Rod Pod Carbon Camou Mesh 3 posturi

  Constructia solida si stabila, protejat cu vopsea anticoroziva, alaturi de finisaje de calitate si posibilitatea reglajelor multiple, asigura un loc binemeritat in categoria de lux a produsului Carbon Camou Mesh.

  Rod Podul are trei posturi cu distanta de 22 de cm intre ele, iar lungimea buzzbarului este de 50 de centrimetri. Tija centrala dubla este extensibila, de la lungimea initiala de 75 de cm pana la 125 de centimetri, permitand pastrarea fara probleme a lansetelor de 390 cm. Fileturile sunt universale, compatibile cu orice suport individual de lansete (tip U sau V) sau cu orice avertizor comercial pe piata. Se livreaza cu husa proprie de transport.

  Lungime Buzzbar: 50 cm Nr. posturi: 3 Greutate: 3,1kg Lungime: 75cm Lungimea maxima extinsa: 125cm Inaltime: 50cm Inaltimea maxima: 70cm Vezi mai mult
  449,00 RON
 8. Carp Pro - Rod Pod Emotion 5 posturi

  Carp Pro - Rod Pod Emotion 5 posturi

  Datorita buzz-bar-ului deosebit de lung, Emotion rod-pod a fost gandita sa suporte pana la 5 lansete, acolo unde conditiile le permit. Construit din aluminiu, la fiecare imbinare a fost prevazut cu suruburi de fixare, astfel se poate regla dupa placul fiecaruia, si dupa cerintele locului. Cele patru picioare si suportul buzz-bar-ului se poate regla in inaltime si lungime, functionalitatea ei se observa in timpul furtunilor de vara.

  Lungime Buzzbar: 75 cm Nr. posturi: 5 Greutate: 3,7kg Lungime: 80cm Lungimea maxima extinsa: 135cm Inaltime: 100cm (partea din fata) Inaltimea maxima: 150cm (partea din fata) Vezi mai mult
  504,00 RON

  Stoc epuizat

 9. Carp Pro - Rod Pod Extreme

  Carp Pro - Rod Pod Extreme

  Rod pod versatil care dispune de bloc central reglabil pe orizontala sau verticala. Practic, in functie de conditiile de pescuit, puteti roti bara centrala la 360 grade sau sa o inclinati sub un unghi de 65 grade. Distanta mare dintre posturi si lungimea ajustabila intre buzz-bari, de la 75 al 122cm, face posibila pozitionarea lansetelor de crap sau feeder cu lungimi de pana la 3.90m, echipate cu mulinete cu tamburi de mari dimensiuni. Fiind confectionat din aluminiu durabil si avand posibilitatea reglarii picioarelor pe inaltime si pozitionarii pe teren accidentat, rod-pod-ul Carp Pro Extreme ofera o stabilitate buna indiferent de conditiile atmosferice sau topologia terenului.

  Vezi mai mult
  220,00 RON
 10. Carp Pro - Rod Pod Gun smoke 3 posturi

  Carp Pro - Rod Pod Gun smoke 3 posturi

  Rod Pod profesional cu trei picioare detasabile, extrem de usor de montat, demontat si transportat. Mecanismul de fixare rapida a picioarelor telescopice permite o instalare a segmentului de fixare la sol inaintea segmentului superior deja atasat la corpul Rod Pod-ului. Greutatea redusa, posibilitatea de reglare individuala a picioarelor si a unghiului de postare a lansetelor, recomanda acest tip de Rod-Pod pentru malurile abrupte ale raurilor si locatii cu factor sporit de dificultate la instalarea postului de pescuit. 

  Lungime Buzzbar: 50cm Nr. posturi: 3 Greutate: 3.3kg Lungime: 72cm Lungimea maxima extinsa: 110cm Inaltime: 57cm Inaltimea maxima: 85cm Vezi mai mult
  440,00 RON

Articole 1 pina la 10 din 15 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Tabel  Lista