Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti produse adaugate in cos

0

Suporti/Rod-Poduri

Articole 1 pina la 10 din 139 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Lista 

 1. Balzer - Suport Lanseta Feeder

  Balzer - Suport Lanseta Feeder

  Suport pentru lansete de tip feeder sau picker extrem de durabil si usor cu multiple posibilitati de pozitionare a lansetei Vezi mai mult
  53,00 RON
 2. Baracuda - Rod Pod nr.5 - 4 posturi

  Baracuda - Rod Pod nr.5 - 4 posturi

  Rod pod din aluminiu, foarte robust, usor de manevrat si foarte stabil pentru 4 lansete crap. Este dotat cu 3 picioare telescopice dispuse central si ajustabile pe inaltime. Avand si posibilitatea extinderii pe lungime pana la 120cm, rod pod-ul Baracuda #5 poate sustine fara probleme si lansete de 3.90m, mentinandu-si perfect stabilitatea. Modelul acesta este prevazut cu sistem de blocare si are posibiliatea reglarii la 45 grade in plan vertical si o greutate de doar 3.25kg. In pretul produsului veti primi husa de transport si suporti de tip U pentru buzz-barul posterior.

  Vezi mai mult
  340,00 RON

  Stoc epuizat

 3. Baracuda - Rod Pod nr.8 - 4 posturi

  Baracuda - Rod Pod nr.8 - 4 posturi

  Acest model de rod pod este un concept nou al firmei Baracuda, prevazut cu 4 picioare reglabile montate central in forma piramidala, plus alte 4 picioare ajustabile montate pe bara centrala ce au rolul de a conferi o stabilitate ridicata ansamblului. Rod podul Baracuda #8 este construit pe un cadru de aluminiu extrem de rezistent, este prevazut cu buzz-bari cu 4 posturi (distanta de 20cm intre posturi) si poate fi extins pana la o lungime de 128cm, putand astfel sustine si lansete de crap de 3.90m. Este un rod pod usor, ce cantareste doar 3.5kg si cu o lungime de transport de doar 77cm.

  Vezi mai mult
  400,00 RON

  Stoc epuizat

 4. Baracuda - Rod Pod nr.9 - 4 posturi

  Baracuda - Rod Pod nr.9 - 4 posturi

  Rodpod-ul 9 Baracuda este un produs foarte robust din aluminiu pentru 4 lansete de crap, cu posibilitate de alungire: de la 85 la 137cm. Rodpodul este prevazut cu 3 picioare telescopice ajustabile de la 42 la 70cm, montate piramidal pe centrul ansamblului și alte 4 picioare auxiliare montate pe bara centrală, 2 mici ajustabile de la 28 la 40cm și 2 mari, ajustabile de la 74 la 135cm, ce au rolul de a conferi pe spate o stabilitate crescută ansamblului. Distanța dintre 2 suporți consecutivi (două posturi) este de 20cm. Produsul se livreaza cu geanta de transport.

  Vezi mai mult
  575,00 RON
 5. Carp Academy - Adaptor Quick Release

  Carp Academy - Adaptor Quick Release

  Conector rapid ce faciliteaza prinderea rapida a avertizorului sonor pe suportul de lanseta. Filetele interioare si exterioare se potrivesc cu toate rod-podurile si senzorii de pe piata. Sunt prelucrati din aluminiu de inalta calitate, foarte usor si rezistent.

  Vezi mai mult
  13,50 RON
 6. Carp Academy - Cap suport lansete

  Carp Academy - Cap suport lansete

  Suport lansete din material moale. Vezi mai mult
  7,50 RON
 7. Carp Academy - Suport lansete Butt Klinger

  Carp Academy - Suport lansete Butt Klinger

  Unul dintre cele mai bine vandute suporturi de lansete, avand un sistem de tensionare printr-un mecanisn arc. Dotat cu contra piulita pentru fixare usoara. Prevazut pe interiorul suportului cu cauciuc pentru o fixare mai buna a talonului lansetei.

  Un pachet contine 2 suporturi.

  Vezi mai mult
  18,00 RON
 8. Carp Expert - Buzz Bar 3 posturi

  Carp Expert - Buzz Bar 3 posturi

  Lungime: 54cm

  Lungime intre posturi: 26cm

  Vezi mai mult
  25,00 RON
 9. Carp Expert - Buzz Bar 3 posturi

  Carp Expert - Buzz Bar 3 posturi

  Lungime: 40cm Lungime intre posturi: 18cm Vezi mai mult
  24,00 RON
 10. Carp Expert - Suport Lanseta

  Carp Expert - Suport Lanseta

  Particularitatea acestui suport este aceea ca, sub bratele in forma literei V, exista un sant prin care firul poate culisa fara obstacole, lucru important mai ales pentru situatiile in care pestele evadeaza. Acest fapt il face perfect pretabil pentru montarea pe buzzbarul fata sau atunci cand pescuim exclusiv cu sistemul baitrunner armat. Vezi mai mult
  8,40 RON

  Stoc epuizat

Articole 1 pina la 10 din 139 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Lista