Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti produse adaugate in cos

0

Avertizori

Articole 1 pina la 10 din 29 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tabel  Lista 

 1. Baracuda - Avertizor YL-01

  Baracuda - Avertizor YL-01

  Avertizor sonor care se monteaza pe blancul lansetei, firul de pescuit trecandu-se printre role. Functioneaza cu 4 baterii LR44 Vezi mai mult
  18,00 RON
 2. Carp Academy - Avertizor Pulsar VTS

  Carp Academy - Avertizor Pulsar VTS

  Avertizorul Pulsar este inchis ermetic, fiind prevazut cu trei butoane de reglaj: Tonalitate, Volum si Sensibilitate. Pornirea avertizorului se face prin comutatorul aflat pe partea inferioara a acesteia, avand trei pozitii: in stanga pozitia normala de zi, in centru oprit, iar in dreapta pozitia de noapte cand se va aprinde un led luminos. Mufa de  iesire de tip Jack este compatibil cu swingerele electronice.

  Functioneaza cu baterii de 9V, acesta nefiind inclusa in pret.

  Vezi mai mult
  44,00 RON
 3. Carp Academy - Avertizor Sensor DX

  Carp Academy - Avertizor Sensor DX

  Un avertizor ergonomic, modern, cu un sistem de semnalizare digitala. Avand corpul confecţionat din material rezistent acoperit cu un strat cauciucat, acesta îi conferă o impermeabilitate sporită la ploaie. Avertizorul este prevazut cu reglaje pentru volum, ton si sensibilitate. Butoanele de reglaj sunt iluminate, pentru o manevrare usoara pe timpul noptii. Avertizorul Sensor DX este prevăzut şi cu o mufă-jack pentru posibilitatea conectării la un swinger luminos. Lumina de veghe este asistata prin fotocelula, iluminand cele trei butoane de reglaj de pe panoul frontal. Pornirea avertizorului Carp Academy Sensor DX se face prin apasarea mai indelungata a butonului aflat pe partea din spate.

  Functioneaza cu baterii de 9V, acesta nefiind inclusa in pret.

  Vezi mai mult
  90,00 RON
 4. Carp Academy - Set avertizoare Sensor WDX 3+1

  Carp Academy - Set avertizoare Sensor WDX 3+1

  Setul contine 3 avertizori (in culorile rosu, galben, verde), statie radio si o cuite pentru transport. Senzorii sunt prevazuti cu reglaje pentru volum, ton si sensibilitate. Statia este prevazuta cu reglaj pentru ton si volum, led-uri de avertizare pentru fiecare avertizor in parte si led de alarmare pentru baterie. Se pot seta coduri, astfel incat sa nu existe interferente cu alte echipamente care opereaza pe aceeasi frecventa. Functioneaza cu baterii de 9V

  Vezi mai mult
  715,00 RON
 5. Carp Academy - Set avertizoare Sensor WDX 4+1

  Carp Academy - Set avertizoare Sensor WDX 4+1

  Setul contine 4 avertizoare (in culorile rosu, galben, verde si albastru), statie radio si o cutie pentru transport. Senzorii sunt prevazuti cu reglaje pentru volum, ton si sensibilitate. Statia este prevazuta cu reglaj pentru ton si volum, led-uri de avertizare pentru fiecare avertizor in parte si led de alarmare pentru baterie. Se pot seta coduri, astfel incat sa nu existe interferente cu alte echipamente care opereaza pe aceeasi frecventa. Functioneaza cu baterii de 9V

  Vezi mai mult
  825,00 RON
 6. Carp Academy - Set avertizor Pulsar 3+1

  Carp Academy - Set avertizor Pulsar 3+1

  Set avertizoare Carp Academy Pulsar alcatuit din trei avertizoare si o statie. Functioneaza pe unde radio, avand o raza de actiune de 200m. Toate componentele sunt impermeabile.

  Pornirea avertizorului se face prin comutatorul aflat pe partea inferioara a acesteia, avand trei pozitii: in stanga pozitia normala de zi, in centru oprit, iar in dreapta pozitia de noapte cand se va aprinde un led luminos. Mufa de  iesire de tip Jack este compatibila cu swingerele electronice.

  Functioneaza cu baterii de 9V, acestea nefiind incluse in pret.

  Vezi mai mult
  403,00 RON
 7. Carp Academy - Set avertizor Pulsar 4+1

  Carp Academy - Set avertizor Pulsar 4+1

  Set avertizoare Carp Academy Pulsar alcatuit din patru avertizoare si o statie. Functioneaza pe unde radio, avand o raza de actiune de 200m. Toate componentele sunt impermeabile.

  Pornirea avertizorului se face prin comutatorul aflat pe partea inferioara a acesteia, avand trei pozitii: in stanga pozitia normala de zi, in centru oprit, iar in dreapta pozitia de noapte cand se va aprinde un led luminos. Mufa de  iesire de tip Jack este compatibila cu swingerele electronice.

  Functioneaza cu baterii de 9V, acestea nefiind incluse in pret.

  Vezi mai mult
  490,00 RON
 8. Carp Pro - Avertizor Detect VTS

  Carp Pro - Avertizor Detect VTS

  Un avertizor de calitate la un pret economic. Impermeabil 100%, Carp Pro Detect este un avertizor electronic cu rola, prevazut cu butoane de reglare a tonului, sensitivitatii si a volumului. Avertizorul functioneaza cu baterie de 9V.

  Vezi mai mult
  49,90 RON
 9. Carp Pro - Avertizor Impulse Wireless WSX Carbon

  Carp Pro - Avertizor Impulse Wireless WSX Carbon

  Un avertizor ingenios, cu posibilitatea reglarii intensitatii a celor trei functii de baza, si anume volum, tonalitate si sensivitate. Se poate conecta wireless la statia Impulse, putand astfel configura numarul dorit de avertizori. Este prevazut cu un set complet de culori interschimbabile pentru leduri ce vor acoperi orice combinatie de culori. Functioneaza cu baterii de 9V (neincluse in pret)

  Vezi mai mult
  99,00 RON
 10. Carp Pro - Avertizor MaxION VTS

  Carp Pro - Avertizor MaxION VTS

  Avertizoarele Carp Pro MaxION sunt prevazute cu reglaje pentru volum, ton si sensibilitate, fiind prevazute cu 2 led-uri automate de avertizare. Invelisul este fabricat dintr-un material rezistent la socuri si impermeabil.

  Functioneaza cu acumulatoare incorporate pe baza de litiu-ion (Li-ion), putandu-se incarca de la sursa de alimentare de 220V si cu un incarcator de masina cu sursa de alimentare de 12V (incarcatoarele nefiind incluse in pret). In timpul incarcarii, led-ul de avertizare va sta aprins, acesta se inchide automat la terminarea incarcarii. Avertizorul se inchide automat in timpul incarcarii, fara posibilitatea pornirii lui (Auto Off), iar la terminarea incarcarii se va putea porni.

  Vezi mai mult
  70,00 RON

  Stoc epuizat

Articole 1 pina la 10 din 29 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tabel  Lista