Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti produse adaugate in cos

0

Pamant, pietris

Articole 1 pina la 10 din 11 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Tabel  Lista 

 1. Benzar Mix - Pietris pentru pescuit 3-4mm

  Benzar Mix - Pietris pentru pescuit 3-4mm

  Pietrișul Benzar Mix are o calibrație ideală pentru realizarea de bulgări de viermi lipiți, fiind recomandat mai ales pentru pescuitul pe ape curgătoare sau pentru pescuitul unde este necesar să lansăm bulgării de viermi colați la distanțe mari de mal.

  Dimensiune: 3-4mm

  Cantitate: 1kg

  Vezi mai mult
  9,50 RON

  Stoc epuizat

 2. Benzar Mix - Terre de Somme - 2kg

  Benzar Mix - Terre de Somme - 2kg

  Argila cunoscută sub denumirea „Terre de Somme” este prezentă și în gama Benzar, fiind recomandată pentru utilizarea la pescuitul peștilor care apreciază nadele care creează nor sau pentru scăderea valorii nutritive a nadelor.

  Cantitate: 2kg

  Vezi mai mult
  8,00 RON

  Stoc epuizat

 3. Haldorádó - Argila cu loess

  Haldorádó - Argila cu loess

  Un pamant ce nu poate lipsi din arsenalul pescarului cand tinta sunt platicile ce se afla intre ape. In timpul dizolvarii formeaza un nor, combatand prudenta pestilor.

  Cantitate: 1,5kg

  Vezi mai mult
  11,50 RON
 4. Haldorádó - Argila maro

  Haldorádó - Argila maro

  De nelipsit in pescuitul pe ape curgatoare, fiind adecvata atat pentru ingreunarea nadei cat si ca un transportator de momeala vie in zona de pescuit. Pe langa faptul ca ingreuneaza nada sau creste greutatea momitorului (ce duce la o scufundare mai rapida), se lipeste de particulele de nada, ce nu va permite ca acestea sa fie luate de apa din zona de pescuit. Recomandat in special la pescuitul pe substrat!

  Cantitate: 1,5kg

  Vezi mai mult
  12,90 RON
 5. Haldorádó - Pietris

  Haldorádó - Pietris

  Are o marime ideala (2-4 mm) pentru realizarea de bulgari de viermi lipiți, fiind recomandat pentru pescuitul unde este necesar sa lansam bulgarii de viermi colați la distanțe mari de mal.

  Cantitate: 1,5kg

  Vezi mai mult
  8,50 RON

  Stoc epuizat

 6. Haldorádó - Praf de lipit viermi

  Haldorádó - Praf de lipit viermi

  Este un praf foarte fin, ce se integreaza perfect intre viermii curatati in prealabil. Adaugarea acestui praf si a jetului de apa se face treptat, in mai multe etape, amestecandu-le din cand in cand. Odata ce larvele incep sa se opreasca din miscare, in cateva minte se si pot compacta, pentru a putea fi introduse in momitor sau aruncate direct pe vad, formand bulgari din acestea. Produsul oferit de Haldorádó este unul de o calitate ridicata, fiind 100% guma arabica.

  Cantitate: 0,5kg

  Vezi mai mult
  36,00 RON
 7. Haldorádó - Praf decolant pentru larve

  Haldorádó - Praf decolant pentru larve

  Praful de loess este un produs 100% natural, avand utilizari multiple in pescuitul modern. In primul rand ne ajuta la dezlipirea larvelor de pe suprafata ambalajului in care sunt pastrate (deobicei hartie de ziar) si decolarea lor ulterioara. Pe de alta parte e un aditiv excelent pentru producerea efectului de nor la pescuitul intre ape.

  Cantitate: 0,8kg

  Vezi mai mult
  13,00 RON

  Stoc epuizat

 8. Maros Mix - Argila Bruna Inchisa 2kg

  Maros Mix - Argila Bruna Inchisa 2kg

  Maros Mix Argila Bruna este un pamant foarte greu recomandat pentru ingreunarea nadei pe apa curgatoare. Pamantul este ideal si pentru transportarea eficienta a momelilor in zona nadita. Vezi mai mult
  11,00 RON
 9. Maros Mix - Loess Inchis 2kg

  Maros Mix - Loess Inchis 2kg

  Maros Mix Loess este un aditiv utilizat foarte des in concursurile de pescuit. Este valabila atat in culoare deschisa cat si in culoare inchisa. Acest tip de pamant, are urmatoarele avantaje: - ingreuneaza nada, astfel acesta ajunge mai repede si mai precis pe fund - in apa face un nor dens foarte atragator pentru pesti - este un transportator foarte bun pentru larve si fuii. Aceste momeli sunt sensibile, care mor foarte repede in nada. Nada contine de multe ori diferiti conservanti, sare, zahar si arome care omoara momeala vie, reducand drastic efectul pe care aceasta il are asupra pestilor de pe vad. - in cazul in care se adauga in nada, poate sa reduca semnificativ valoarea nutritiva a nazii. Astfel mixul nu o sa sature pestii de pe vadul nadit, le va mentine mai mult timp in zona. Vezi mai mult
  12,50 RON
 10. Serie Walter - Damp Leam 2kg

  Serie Walter - Damp Leam 2kg

  Serie Walter Damp Leam nu poate lipsi din arsenalul pescarului cand tinta sunt platicile ce se afla intre ape. In timpul dizolvarii formeaza un nor, combatand prudenta pestilor. Vezi mai mult
  11,50 RON

Articole 1 pina la 10 din 11 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Tabel  Lista