Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti produse adaugate in cos

0

Geanta izotermica

3 Articol(e)

Tabel  Lista 

 1. Carp Pro - Geanta Exclusiv Thermo

  Carp Pro - Geanta Exclusiv Thermo

  Geanta completa pentru momeala si accesorii este prevazuta cu un compartiment frigorific principal, izolat termic, care poate acomoda cantitati mari de momeli. In capac se afla o cutie pentru accesorii. In buzunarele laterale se gasesc doua borsete detasabile, una formata dintr-un suport pentru monturi si o sectiune partitionata pentru accesorii, iar celalalt este prevazut cu 6 recipiente pentru dip-uri sau boilies. In compartimentul frontal este o alta cutie pentru accesorii si doua cutii cilindrice ideale pentru PVA. O baza rigida si impermeabila asigura spatiu suplimentar pentru a completa aceasta geanta multifunctionala. Geanta dispune de manere buretate cat si o curea buretata pentru umar.

  Dimensiuni: 50x38x22 cm

  Vezi mai mult
  259,00 RON

  Stoc epuizat

 2. Carp Pro - Geanta Thermo

  Carp Pro - Geanta Thermo

  O geanta speciala pentru transportul momelilor proaspete! Este perfecta pentru stocarea unor cantitati suficiente de momeala. Geanta este prevazuta cu o curea pentru umar. Peretii grosi, captusiti cu material termoizolant pot sa pastreze atat momeala, cat orice alte alimente, la temperaturi scazute pentru o perioada lunga de timp.

  Dimensiune: 38x27x29cm

  Vezi mai mult
  70,00 RON
 3. Formax - Geanta Thermo pentru momeli

  Formax - Geanta Thermo pentru momeli

  O geanta speciala pentru transportul momelilor proaspete! Este perfecta pentru stocarea unor cantitati suficiente de momeala. Geanta este prevazuta cu doua cutii speciale pentru momeli a cate 1,5l fiecare!

  Dimensiune: 37x20x28 cm

  Vezi mai mult
  99,00 RON

3 Articol(e)

Tabel  Lista