Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti produse adaugate in cos

0

Produse Survival

10 Articol(e)

Tabel  Lista 

 1. Light My Fire - Amnar Army Oak

  Light My Fire - Amnar Army Oak

  Amnarul cu maner stejar, din aliaj magneziu Magfire, a fost dezvoltat pentru a functiona fara cea mai mica problema in conditii extreme (umezeala sau la temperaturi foarte joase). Un instrument funcţional pentru a aprinde arzatorul sau focul in orice conditii de vreme. Rezistent la apa, functioneaza in ploaie si zapada. Este un accesoriu util orcarui drumet. Poate fi utilizat de 12000 ori. Sa nu lipseasca niciodata din trusa de prim ajutor: In caz de urgenta un foc va poate salva viata. Cu ajutorul focului sau fumului puteti transmite semne pentru echipajele de salvare. Focul va ofera protectie (de animalele salbatice), caldura, posibilitate de uscare a echipamentului, puteti gati, sau este cel mai simplu si sigur mod de a transforma apa nepotabila in apa potabila. Metodele traditionale : chibriturile si bricheta nu va sunt de folos in caz de vant puternic, la temperaturi joase, sau conditii umede. Amnarul Light My Fire este un instrument foarte simplu pentru aprinderea focului, conceput sa functioneze in orice conditii meteo. Un grup de entuziasti au dezvoltat acest instrument simplu. Rezultatul cercetarilor a fost un aliaj special de metale care daca este lovit, zgariat de un obiect ascutit produce o scanteie foarte fierbinte (aprox 3000 °C), care este suficient pentru a aprinde un foc in cele mai extreme conditii. Acest amnar este folosit in scopuri profesionale (si de armata Suedeza ) dar totodata si pentru agrement.

  Greutate: 59g Vezi mai mult
  67,00 RON

  Stoc epuizat

 2. Light My Fire - Amnar Army Orange

  Light My Fire - Amnar Army Orange

  Amnar folosit de armata Suedeza. Un instrument funcţional pentru a aprinde arzatorul sau focul in orice conditii de vreme. Rezistent la apa, functioneaza in ploaie si zapada. Este un accesoriu util orcarui drumet. Poate fi utilizat de 12000 ori. Amnarul din aliaj magneziu Magfire, a fost dezvoltat pentru a functiona fara probleme si in cele mai extreme conditii (in conditii umede sau la temperaturi foarte joase). Sa nu lipseasca niciodata din trusa de prim ajutor: In caz de urgenta un foc va poate salva viata. Cu ajutorul focului sau fumului puteti transmite semnale pentru echipajele de salvare. Focul va ofera protectie (de animalele salbatice), caldura, posibilitate de uscare a echipamentului, puteti gati, sau este cel mai simplu si sigur mod de a transforma apa nepotabila in apa potabila. Metodele traditionale: chibriturile si bricheta nu va sunt de folos in caz de vant puternic, la temperaturi joase, sau conditii umede. Amnarul Light My Fire este un instrument foarte simplu pentru aprinderea focului, conceput sa functioneze in orice conditii meteo. Un grup de entuziasti au dezvoltat acest instrument simplu. Rezultatul cercetarilor a fost un aliaj special de metale care daca este lovit, zgariat de un obiect ascutit produce o scanteie foarte fierbinte (aprox 3000 C), care este suficient pentru a aprinde un foc in cele mai extreme conditii. Acest amnar este folosit in scopuri profesionale dar totodata si pentru agrement.

  Dimensiuni: 95x26x16mm

  Vezi mai mult
  65,00 RON

  Stoc epuizat

 3. Light My Fire - Amnar Mini

  Light My Fire - Amnar Mini

  Amnar folosit de armata Suedeza. Un instrument funcţional pentru a aprinde arzatorul sau focul in orice conditii de vreme. Rezistent la apa, functioneaza in ploaie si zapada. Este un accesoriu util oricarui drumet. Poate fi utilizat de 1500 ori. Amnarul din aliaj magneziu Magfire, a fost dezvoltat pentru a functiona fara probleme si in cele mai extreme conditii (umezeala sau la temperaturi foarte joase). Sa nu lipseasca niciodata din trusa de prim ajutor: In caz de urgenta un foc va poate salva viata. Cu ajutorul focului sau fumului puteti transmite semnale pentru echipajele de salvare. Focul va ofera protectie (de animalele salbatice), caldura, posibilitate de uscare a echipamentului, puteti gati, sau este cel mai simplu si sigur mod de a transforma apa nepotabila in apa potabila. Metodele traditionale : chibriturile si bricheta nu va sunt de folos in caz de vant puternic, la temperaturi joase, sau conditii umede. Amnarul Light My Fire este un instrument foarte simplu pentru aprinderea focului, conceput sa functioneze in orice conditii meteo. Un grup de entuziasti au dezvoltat acest instrument simplu. Rezultatul cercetarilor a fost un aliaj special de metale care daca este lovit, zgariat de un obiect ascutit produce o scanteie foarte fierbinte (aprox 3000 C), care este suficient pentru a aprinde un foc in cele mai extreme conditii. Acest amnar este folosit in scopuri profesionale dar totodata si pentru agrement.

  Produce scantei de 3000 grade.

  Se poate folosi de 1500 ori.

  Rezistent la apa si ulei.

  Metal dur care nu se sparge usor.

  Siguranta mare, nu se autoaprinde.

  Se poate folosi pentru semnalizare (scanteia generata are o luminozitate mare, ce se vede de la mare distanta)

  Tolereaza fluctuatiile de temperatura.

  Aliaj de 6 metale incl. magneziu.

  Light My Fire este folosit de drumeti, vanatori, pescari, sau in activitati profesionale.

  Vezi mai mult
  22,00 RON

  Stoc epuizat

 4. Light My Fire - Amnar Scout

  Light My Fire - Amnar Scout

  Amnar folosit de armata Suedeza. Un instrument functional pentru a aprinde arzatorul sau focul in orice conditii de vreme. Rezistent la apa, functioneaza in ploaie si zapada. Este un accesoriu util oricarui drumet. Poate fi utilizat de 3000 ori. Amnarul din aliaj magneziu Magfire, a fost dezvoltat pentru a functiona fara problema si in cele mai extreme conditii (in conditii umede sau la temperaturi foarte joase). Sa nu lipseasca niciodata din trusa de prim ajutor: In caz de urgenta un foc va poate salva viata. Cu ajutorul focului sau fumului puteti transmite semnale pentru echipajele de salvare. Focul va ofera protectie (de animalele salbatice), caldura, posibilitate de uscare a echipamentului, puteti gati, sau este cel mai simplu si sigur mod de a transforma apa nepotabila in apa potabila. Metodele traditionale : chibriturile si bricheta nu va sunt de folos in caz de vant puternic, la temperaturi joase, sau conditii umede. Amnarul Light My Fire este un instrument foarte simplu pentru aprinderea focului, conceput sa functioneze in orice conditii meteo. Un grup de entuziasti au dezvoltat acest instrument simplu. Rezultatul cercetarilor a fost un aliaj special de metale care daca este lovit, zgariat de un obiect ascutit produce o scanteie foarte fierbinte (aprox 3000 C), care este suficient pentru a aprinde un foc in cele mai extreme conditii. Acest amnar este folosit in scopuri profesionale dar totodata si pentru agrement.

  Vezi mai mult
  39,00 RON

  Stoc epuizat

 5. Light My Fire - Set Amnar Scout

  Light My Fire - Set Amnar Scout

  Setul de amnar este compus din Amnar Scout  si  Thinder Dust - material lemnos (28 g), cu un continut de rasina peste 80%. Se aprinde foarte usor si arde cu flacara fierbinte. Se livreaza in  cutie ermetica.

  Amnar folosit de armata Suedeza. Un instrument funcţional pentru a aprinde arzatorul sau focul in orice conditii de vreme. Rezistent la apa, functioneaza in ploaie si zapada. Este un accesoriu util orcarui drumet. Amnarul din aliaj magneziu Magfire, a fost dezvoltat pentru a functiona fara probleme si in cele mai extreme conditii (in conditii umede sau la temperaturi foarte joase). Sa nu lipseasca niciodata din trusa de prim ajutor: In caz de urgenta un foc va poate salva viata. Cu ajutorul focului sau fumului puteti transmite semnale pentru echipajele de salvare. Focul va ofera protectie (de animalele salbatice), caldura, posibilitate de uscare a echipamentului, puteti gati, sau este cel mai simplu si sigur mod de a transforma apa nepotabila in apa potabila. Metodele traditionale: chibriturile si bricheta nu va sunt de folos in caz de vant puternic, la temperaturi joase, sau conditii umede. Amnarul Light My Fire este un instrument foarte simplu pentru aprinderea focului, conceput sa functioneze in orice conditii meteo. Un grup de entuziasti au dezvoltat acest instrument simplu. Rezultatul cercetarilor a fost un aliaj special de metale care daca este lovit, zgariat de un obiect ascutit produce o scanteie foarte fierbinte (aprox 3000 C), care este suficient pentru a aprinde un foc in cele mai extreme conditii. Acest amnar este folosit in scopuri profesionale dar totodata si pentru agrement.

  Vezi mai mult
  52,00 RON

  Stoc epuizat

 6. Light My Fire - Tinder on a Rope

  Light My Fire - Tinder on a Rope

  Pinul cultivat din Honduras ofera posibilitatea de a aprinde focul in mod natural in orice vreme. Nu utilizati chimicale cu fum nociv pentru aprinderea focului. Acest lemn contine 80% rasina, care se aprinde extrem de usor chiar si in stare uda. Arde timp indelungat si la temperatura foarte inalta. Este o companie perfecta pentru Amnar. Usor de aprins chiar si in stare uda.Arde cu temperatura mai ridicata decat hartia sau parafina. Se poate transporta fara restrictii.

  Dimensiuni: 150x22x22mm Greutate 50-70g Lemn: Pinus Montezumae Vezi mai mult
  13,00 RON
 7. Pinguin - Amnar Firestarter Box

  Pinguin - Amnar Firestarter Box

  Un instrument pentru a aprinde arzatorul sau focul in orice conditii de vreme. Rezistent la apa, functioneaza in ploaie si zapada. Este un accesoriu util oricarui drumet. Poate fi utilizat de 5000-12000 ori. Amnarul din aliaj magneziu, intr-un pachet compact. Se aprinde o temperatura de 3000 ° C a fost dezvoltat pentru a functiona fara probleme si in cele mai extreme conditii (umezeala sau la temperaturi foarte joase). Sa nu lipseasca niciodata din trusa de prim ajutor: In caz de urgenta un foc va poate salva viata. Cu ajutorul focului sau fumului puteti transmite semnale pentru echipajele de salvare. Focul va ofera protectie (de animalele salbatice), caldura, posibilitate de uscare a echipamentului, puteti gati, sau este cel mai simplu si sigur mod de a transforma apa nepotabila in apa potabila. Metodele traditionale : chibriturile si bricheta nu va sunt de folos in caz de vant puternic, la temperaturi joase, sau conditii umede.

  Produce scantei de 3000 grade.

  Se poate folosi de 5000-12000 ori.

  Rezistent la apa si ulei.

  Metal dur care nu se sparge usor.

  Siguranta mare, nu se autoaprinde.

  Se poate folosi pentru semnalizare (scanteia generata are o luminozitate mare, ce se vede de la mare distanta)

  Tolereaza fluctuatiile de temperatura.

  Vezi mai mult
  40,00 RON

  Stoc epuizat

 8. Relags - Panza Ferastrau de Buzunar

  Relags - Panza Ferastrau de Buzunar

  Panza ferastrau de buzunar, utilizabila in situatii de supravietuire. Taie cu usurinta: lemn, plastic si os. Este inventat pentru cei, care au nevoie de o unealta practica si usoara. Isi face usor locul intr-un buzunar sau intr-un rucsac Isi dovedeste imediat utilitatea in situatii limita

  Lungime panza ferastrau: 58 cm

  Maner comod din chinga

  Vezi mai mult
  35,00 RON
 9. Tear Aid - Kit de reparatii A

  Tear Aid - Kit de reparatii A

  Banda adeziva transparenta, pentru reparatii definitive. Repara gaurile si rupturile, practic pe orice fel de material. Extrem de puternic si foarte elastic. Nu ofera doar o solutie temporara, este o solutie permanenta. Se lipeste instantaneu in proportie de 90%. Lipire definitiva intr-o ora.

  Caracteristici:

  Rezistent la apa

  Rezistent la razele UV Se lipeste ermetic Foarte elastic Nu se decoloreaza Foarte versatil Nu se usuca

  Lipeste intre altele: Bannere, Copertine, Cizme cauciuc, Articole camping, Vele, Cort, Cizme de pescuit, Gore-Tex/ Sticla, Covoare, Mobila gonflabila şi jucarii, Zmee, Piele, Neopren, Corturi pentru evenimente, Jucarii/Jucarii de baie, Folii iaz, Adaposturi portabile, Imbracaminte protectie, Pelerine de ploaie, Costume de scafandru, Scaune, Costume de schi/Saci de dormit, Umbrele de gradina, etc

  Vezi mai mult
  65,00 RON
 10. Tear Aid - Kit de reparatii B

  Tear Aid - Kit de reparatii B

  Banda adeziva transparenta, pentru reparatii definitive. Repara gaurile si rupturile, pe materiale fabricate din vinil si PVC. Extrem de puternic si foarte elastic. Nu ofera doar o solutie temporara, este o solutie permanenta. Se lipeste instantaneu. Lipire definitiva dupa 24 de ore. Se utilizeaza cu succes si sub apa, pe suprafete PVC/Vinyl netede, netexturate. Astfel piscinele gonflabile nu trebuie golite.

  Caracteristici:

  Extrem de puternic Rezistent la apa Rezistent la razele UV Se lipeste ermetic Foarte elastic Nu se decoloreaza Foarte versatil Nu se usuca Vezi mai mult
  65,00 RON

10 Articol(e)

Tabel  Lista